Om & Kontakt

Om

Bygningen på Samsøvej 31 i Hinnerup blev bygget i 2004 som domicil for virksomheden Marimatech med fokus på kvalitet og trivsel for både gæster og ansatte. Da virksomheden flyttede fra bygningen i sommeren 2017, blev det besluttet at “konvertere” bygningen til et lækkert kontorfællesskab. Med en intens indsats, stod bygningen allerede klar til nye lejere i medio september 2017, og er idag ca. 80% udlejet. 

Tanken bag det kontorfællesskab, Point Nordic,  har hele tiden været, at tilbyde nogle faciliteter hvor man godt må forvente lidt mere. Vi vil gerne tilbyde faciliteter som udstråler professionalisme “inside-out”, og samtidig skal det være et sted, hvor der er rart at været ..hyggeligt, inspirerende og med et godt motionstilbud for dem der har lange arbejdsdage ..det skal være nemt og lækkert. 

Navnet Point Nordic er udfra, at bygningen ligger lidt på “toppen” i området og med god udsigt.  Vi tilstræber at holde en nordisk profil og samtidig med tanke på de internationale gæster aht. de lejere der måtte have internationale kunder og partnere. Pilen i logoet er iøvrigt symbolet for “sejr” jf. de gamle runer (Tiwaz) …velkommen til !

Kontakt Point Nordic

Samsøvej 31
8382 Hinnerup

Louise Kjær Kristensen
mail : lkj@pointnordic.com

eller

Jacob Brinch Nielsen
jbn@jacobbrinch.com
Mobil : 20965131